Qui som


Els Tallers d’Art és un centre format pels professors de l’Associació pel Foment de les Arts a Menorca. Actualment un equipo de deu artistes i professionals de l’art, l’artesania i la cultura que s’han unit per compartir la descoberta i la pràctica de les diferents disciplines artístiques a través d’un ensenyament no reglat.

Després de vint anys de trajectòria, la major part com a Tallers Municipals de Ciutadella, Arts a Menorca inicia una nova etapa 2014 en els primers Tallers d’Art de la Plaça Jaume II de Ciutadella. El curs 2018-2019 ens traslladem a l’emblemàtic edifici Xipell, primera planta, ampliant aules, il·lusions i continuant amb la nostra tasca de fer de l’art l’eina de la nostra expressió.

Filosofia del centre


Els nostres tallers compten amb un professorat especialitzat en cada disciplina que ofereixen un tractament personalitat. Aprendre i passar-ho bé, descobrir què podem dir a través dels llenguatges artístics és a l’abast de tothom. Tenim en compta els interessos, capacitats i disponibilitats dels nostres alumnes, infants i adults, de manera que els ritmes i els processos s’adapten a cada un per fer del taller el moment especial del dia.

El Centre: Edifici Xipell


Un especial centre d’Educació Infantil construït entre 1975-79 per l’equip Martorell, Bohigas y Mackay al cor de la Ciutadella, carrer Sor Àgueda. L’interès dels arquitectes en l’educació va crear un edifici on la seva llum, les ones de la seva estructura i la racionalitat funcional dels seus espais són el complement que ens inspira per fer de les nostres cinc aules els espais perfectes pels nostres tallers.

Què fem: les nostres activitats


Ens agrada compartir i també estimular l’emoció de l’art. Així cada dos anys organitzam una gran mostra expositiva i acció artística protagonitzada per un Tema de Centre que durant el curs els diferents tallers van treballant en algun moment. Per Nadal vam iniciar un concurs de postals amb la que felicitam aquestes festes familiars; i entre la primavera i finals de curs ens reunim tots per assistir a les audicions de música, que en alguna ocasió es combina amb la pintura en directe dels grups de pintura i dibuix.

Exposicions


De Cara i Cap Vegetal, maig-juny 2015
Un món rodó i Panorama, maig-juny 2017

Contacta amb nosaltres