Tallers anuals infants i joves


Organitzats per edats els més petits, entre els 5– 8 anys descobreixen al taller d’Experimentació …els primers contactes amb els materials, les manipulacions, les possibilitats dels projectes i a fer volar la seva imaginació. És la gran descoberta de l’art.

llegir més...
edats 8-11

S’incentivarà la imaginació i creativitat d’aquests petits artistes mitjançant la utilització de diversos materials i de diverses tècniques.

La base del taller serà l’experimentació i el descobriment. A partir d’aquí veurem que l’Art és un tema on ja hi ha molt descobert, però que té un ampli horitzó encara per a descobrir.

llegir més...

Grup format per alumnes de 12 a 14 anys és un curs on es comença a viure l’art i a entendre els conceptes d’una manera més complexa. Ens trobem també amb un alumnat que pot ser poc homogeni en quant a coneixements, cadascun presenta un nivell i aptituds diferents a les quals ens adaptam.

llegir més...
a partir de 8 anys
Còmic A partir de 8 anys En aquest taller descobrirem el llenguatge ‘verb icònic’, propi del còmic, a traves de propostes divertides i properes al món dels alumnes per introduir les diverses característiques i elements d’aquest llenguatge expressiu i narratiu. Informació per la inscripció Has d’escollir en quin/s grup/s et vols matricular. Podràs apuntar- te
llegir més...
edats 13-16 anys
Iniciació al teatre Taller pensat per a joves entre 13 i 16 anys Fer teatre significa jugar. Divertir-se i aprendre a través de la imitació, fins al punt que no sabem on comença l’aprenentatge i on acaba el joc. Inventant personatges, ideant situacions, històries i vivint experiències inimaginables. Com qualsevol disciplina artística el teatre és
llegir més...
a partir de 7 anys

La descoberta del material, el fang, i les seves eines es va produint mentre l’alumne va treballant les propostes específiques relacionades amb el seu entorn quotidià. Un material ideal per desenvolupar la visió personal i creativa des de la projecció de la peça, passant per la manipulació i formes, fins la decoració i cuita al forn.

llegir més...
a partir dels 10 anys
Escultura: Joves a partir de 11 anys Taller dirigit a joves a partir dels 11/ 12 anys. L’escultura forma part de l’àrea de volum juntament, de manera que l’alumne treballarà tant les tècniques bàsiques del modelat i la representació a l’espai, com descobrirà les múltiples possibilitats que li aporta el fang pel desenvolupament de la
llegir més...
 
Música Guitarra d’acompanyament i cançons d’anar a Vega: 
Aprèn a sonar i cantar les cançons nostres de sempre!!!!! Ukelele: vine a iniciar-te amb l’ukelele.
Aprendre a acompanyar amb grup ens fa passar una bona estona.
Fillets, joves i adults a partir de 7 anys Cantar amb grup:
T’agrada cantar i no t’atreveixes o no saps prou com fer-ho?
Aquí
llegir més...

Contacta amb nosaltres